PROFÄ°L DETAYI

Terapist YAREN

GSM: 0530 506 95 31 

Yer: Çankaya

Ankara Çankaya'da kendime ait lüks rahat evimde sizlere masaj hizmetleri sunmaktan büyük mutluluk duyarım.

Alanında uzman müÅŸteri memnuniyetine önem veren ve müÅŸterilerimin memnun ve mutlu olmaları için elimden gelenin en iyisini yapmaktan çekinmeyen Güzel Alımlı HoÅŸ Sohbetli Bir Bayan Masözüm.

Sevgili beyler kendinize biraz zaman ayırmaya ve günün yorgunluÄŸundan kurtulmaya ne dersiniz cevabınız evet ise ben burada sizleri bekliyor olacağım.

Rahatlatıcı Müzik eÅŸliÄŸinde sizlere yumuÅŸak dokunuÅŸlarla masaj yapmak için telefonun diÄŸer ucunda aramanızı bekliyor olacağım.
Daha fazla detaylı bilgi almak için arayınız.

"Soft YumuÅŸak Masaj Hizmetimi Mutlaka Deneyiniz."  

Masöz Yaren olarak sizlerin hizmetinizdeyim. DeÄŸiÅŸik türden ve ilginizi çekebilecek olan tüm masajları çok iyi bir ÅŸekilde bilmekteyim. Sektörü yakından takip ettiÄŸi için masaj konusunda tam anlamı ile bir profesyonelim. Özellikle zevk verici masajlar noktasında uzmanım. Bu iÅŸ ile alakalı olarak bir sertifika sahibiyim. SaÄŸlık ve hijyen açısından sıkıntı çıkarmayacak bir ortamda, benden istediÄŸiniz masajı talep edebilirsiniz. Bunun için açık sözlü olmanız ve tam anlamı ile nasıl bir masaj istediÄŸiniz yeterli olacaktır.

Haz Veren Masajlar İle Rahatlayın

Masaj hizmeti sadece saÄŸlıklı bir yaÅŸam için verilmez. Medikal masajın dışında bulunan birçok deÄŸiÅŸi masaj türü vardır. Bunlardan en çok ilgi çekenlerden birisi ise zevk için alınan masaj hizmetidir. Çünkü masaj sırasında en büyük zevklere ulaÅŸmak mümkündür. Haz almak için seansıma giren müÅŸterilere oldukça özel bir biçimde davranmaktayım. Bu noktada ilk olarak müÅŸterilerimin tüm vücudunu baÅŸtan aÅŸağıya kadar yaÄŸlamaktayım. Bunu yaparken vücudun her bölgesine özel olarak yaÄŸları sürmekteyim. Özel ve mahrem olarak bilinen yeriniz de bu yaÄŸdan nasibini alacaktır. Ardından ise Masöz Yaren olarak ellerimle kavramakta ve daha sonra aÅŸağı ve yukarı olacak ÅŸekilde yaÄŸ yardımı ile hareket ettirmekteyim. Böylelikle zevk almanız çok daha kolay olacaktır. Gelen doyum sonrasında mükemmel bir rahatlama yaÅŸayacağınızı garanti etmem mümkündür. Sayemde masajın en iyisi alacaksınız.