PROFÄ°L DETAYI

TERAPÄ°ST EMA

Ankara Çankaya Evde Masaj

Tüm Elit beylere kocaman bir merhaba.
Ben Masöz EMA olarak, Ankara da kendime ait özel lüks evimde size en kaliteli ve en güzel masaj hizmetini sunmak içi hizmetinizdeyim.
Ankara Çankaya'da Siz Elit Beylere Kendime Ait Lüks Rezidans Dairemde Profesyonel Masaj Hizmeti Sunmaktayım. Konusunda Uzman, HoÅŸ Sohbetli, Ä°ÅŸini Severek Yapan Bir Masözüm.
Mum Işığında Rahatlatıcı Müzik EÅŸliÄŸinde Sizlere Sunacağım Masaj Keyfini Kaçırmayın.
Kendinize Biraz Zaman Ayırın Benimle Masajın Keyfini Doruklarda Hissedin ve Yaşayın.

Masaj konusunda aklınıza gelebilecek tüm masaj türlerine hakim olduÄŸumu belirtmek istiyorum.

Özellikle zevk almayı isteyen beyler, bu noktada çok büyük bir mutluluÄŸa kavuÅŸaçaklardır.

Masaj ve Daha Fazlası Ä°çin Bana Ulaşın :)

Terapist EMA ile Evde Masaj Keyfi

Vücutta sürekli bir ÅŸekilde aÄŸrı olması demek, vücudun içerisinde belirli sorunların var olduÄŸu anlamına gelmektedir ve bu aÄŸrılar eÄŸer ki dikkatli bir ÅŸekilde giderilmezse beraberinde çok ciddi sorunları da getirecektir. Vücudun oksijen sıkıntısı oluÅŸması demek, o bölgede aÄŸrı oluÅŸması anlamına gelmektedir. Oksijen eksikliÄŸi birçok sebep neticesinde oluÅŸabilir. ÖrneÄŸin vücudunuzun bir yerine darbe aldığınız zaman o bölgedeki hücrelerin oksijen almasını engellemiÅŸ olursunuz. Ve bunun sonucunda o bölgede aÄŸrı hissetmeye baÅŸlarsınız. Ancak bu darbe sonucunda hafif bir ÅŸekilde masaj yaptırmaya özen gösterirseniz hem oksijen alımında oluÅŸacak olan sıkıntıyı giderir hem de o bölgenin iyileÅŸmesinin hızlanmasını saÄŸlayabilirsiniz.

Ä°nsanların hemen hemen hepsinde baÅŸ aÄŸrısı ÅŸikayeti vardır. Bu aÄŸrıların oluÅŸ tarzı farklı olsa da rahatsız etmesi ortak noktaları haline gelir. Sinüsler sebebi ile oluÅŸan aÄŸrılar sinüs boÅŸluklarının aşırı sıkılaÅŸması sonucu oluÅŸmaktadır. Yüze yapılacak olan yavaÅŸ bir masaj ile birlikte sinüs boÅŸlukları gevÅŸeyerek burada oluÅŸan aÄŸrıların giderilmesi saÄŸlanacaktır.

Masajın Faydaları

Masaj sayesinde vücudunuzda yer alan birçok aÄŸrıyı giderilir. Evde masaj keyfi sayesinde evinizin rahat ortamında keyifli bir ÅŸekilde masaj yaptırmanıza olanak saÄŸlayacaktır. Bu sayede kendi evinizin tanıdık ortamında masajınızı yaptırabilir, tam anlamıyla masajdan keyif alabilirsiniz. Çok fazla baÅŸ aÄŸrısı çeken insanlar, bu tarz masajları yaptırdıktan sonra evinden ayrılmadan dinlenmeye devam edebilmektedir. Bu sayede de aÄŸrıların tekrar tekrar oluÅŸması da bir nebze de olsa yavaÅŸlayabilmektedir.

Ä°nsanların çok fazla gergin olması demek, sıklıkla baÅŸ aÄŸrılarına maruz kalması demektir. Bunun sonucunda da hem gerginlik sürekli bir ÅŸekilde devam etmekte hem de gerginliÄŸe baÄŸlı baÅŸ aÄŸrısı da hiç geçmeden ÅŸiddetinin sürekli artarak devam etmesine sebep olmaktadır. Bu tarz aÄŸrıları devamlı ilaç kullanarak geçirmek yerine masaj ile bu aÄŸrılardan kurtulabilirsiniz. Ense ve omuzun gergin hale gelmesine sebep olan durumu ortadan kaldıracak ÅŸekilde masaj yapılması sonrasında bu yerlerde oluÅŸmuÅŸ olan gerginlik ortadan kalkar, böylelikle gerginliÄŸe baÄŸlı olarak oluÅŸan baÅŸ aÄŸrıları da giderilmiÅŸ olur. Evde masaj keyfi sayesinde yıllarca çektiÄŸiniz aÄŸrılardan kurtulabilirsiniz.