PROFÄ°L DETAYI

Terapist SARA

Yer: ANKARA ÇANKAYA GOP

Tel: 0530 775 05 67

Ankara Çankaya GOP Semtinde kendime ait özel ve lüks rahat edeceÄŸiniz evimde sizlere unutamayacağınız bir masaj hizmeti sunmaktayım.
Ä°ÅŸini severek yapan sarışın tenli hoÅŸ bakımlı alanında uzman ne istediÄŸinizi bilen bir bayan masözüm.
Size özel sunacağımız bu masaj seansıma mutlaka sizi bekliyorum. Kendinize biraz zaman ayırarak ruhunuzu ve bedeninizi benimle dinlendirmek ve rahatlatmak için telefonlarınızı bekliyorum.

Masaj alanında uzmanlaÅŸmış olan bir bayanım. Ä°ÅŸimi severek yapıyorum. Kaliteli bir masaj alma noktasında seçebileceÄŸiniz ilk kiÅŸilerden birisiyim. Çünkü iÅŸimin ciddiyetini biliyorum. Bu yüzden profesyonellik konusunda bir sıkıntım söz konusu deÄŸil. Sertifika sahibiyim. Bu sertifika ile her türlü masajı çok rahat bir biçimde yapabilmekteyim. Masajı verme noktasında bir kuralım söz konusu deÄŸil. Kendinizi rahat bir ÅŸekilde ifade ederek, benden istediklerinizi açık bir biçimde söylemeniz kafi olacaktır. Çünkü talepler ve her türlü istek, benim sayemde karşılanacaktır. Bundan emin olabilirsiniz. Masaj konusunda saÄŸlığınızı ön planda tutarak hizmet vermekteyim.

Tatmin Edici Bir Masajı Size Yaşatıyorum

Masöz SARA olarak, masaj konusunda uzman olan bir bayanım. Seanslarımda çok içten ve sıcak bir tavır sergiliyorum. Bu ÅŸekilde sizin sıkıntı çekmenizi engelliyorum. Her seans içinde yaÄŸlardan faydalanıyorum. Güzel ve doÄŸal yaÄŸlar eÅŸliÄŸinde size saÄŸlamış olduÄŸum hizmet, kesinlikle paha biçilmez. Bunun en önemli nedeni ise benim masaj sırasında isteklerinizi ve arzularınızı yerine getirmem. Çünkü bu ÅŸekilde yapılan masajlar çok daha saÄŸlıklı oluyor. Buna inandığım için sizlere en uç noktalarda masaj hizmeti veriyorum. Sınırlarımı zorluyorum. Kendinize bana bıraktığınız zaman daha güzel bir masaj alacağınızı asla unutmayın. Benden randevu talep etmeniz, sizin bu harika deneyimi yaÅŸamanızı saÄŸlayacak. Hemen randevunuzu alın ve beraberce zevkin doruklarına çıkalım.