PROFÄ°L DETAYI

TERAPÄ°ST EDA

Ankara Evde Masaj

GSM:   0532 685 83 03

Tüm Elit beylere kocaman bir merhaba.
Ben Masöz EDA olarak,
Ankara Esat SeyranbaÄŸları Semtinde Kendime Ait Özel Lüks Kesinlikle Rahat EdeceÄŸiniz Evimde Siz DeÄŸerli Misafirlerime Masaj Hizmeti Sunmaktan Büyük Mutluluk ve Onur Duymaktayım...

Kendinize Biraz Zaman Ayırın Günün Ä°ÅŸ Stresinden ve YorgunluÄŸundan Kurtulup Benimle Güne Daha Zinde ve Mutlu Devam Ediniz.

İşimde uzman ve istediğiniz masajla hizmet sunmaktayım.
Misafirlerimin Yani sizin memnuniyetiniz benim için çok önemli bundan dolayda sizlerin memnun kalması için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi Almak için Hemen Arayınız.

"Benimle Masajın Keyfini Zevkin Doruklarında Hissedecek ve YaÅŸayacaksınız!"  

"Yapacağım Masajla Mutlu Olacaksınız!"  

Ankara Evde Masaj Masöz

Masaj uygulamasını sertifikalı ya da uzman olarak yapan bayanlara masöz, erkekleri ise masöz denilmektedir. Ankara ve diÄŸer metropol ÅŸehirlerde masör ve masöz bulunmaktadır. Masörler genel olarak spor kulüplerinde yaygın olarak çalıştırılmaktadır.  BaÅŸta Futbol olmak üzere dünya genelinde yaygın olarak yapılan sporlarda belirli düzeylerde efor harcandığı için sporcuların vücutlarında bölgesele olarak kasılmalar ve aÄŸrılar oluÅŸmaktadır. Bunun bir an önce müsabaka sırasında ve sonrasında atılması için masör’ün yapacağı uygulama çok önemlidir. Aksi durumunda bilmeyen bir insanın yapacağı uygulama sporcuda ciddi sakatlıklara nede olabilmektedir.  Masöz ise genelde masaj uygulamalarının yapıldığı salonlarda yapılır. Bu salonların büyük bir çoÄŸunluÄŸu misyon sahibi profesyonel uygulama yapan firmalardır. Ankara Masöz yönünde oldukça insanın geçimi saÄŸladığı bir ÅŸehirdir.

Bu ÅŸehirde eÄŸitim alan ve sertifika almaya hak kazanan bayan insanlarda Ankara Masöz alanında sayının artmasına neden olmuÅŸlardır. Masör ve Masözler dünya kültüründe sıklıkla yapılan ve tercih edilen masaj uygulamalarını baÅŸarı ile tatbik etmektedirler. Dünya genelinde uzak doÄŸu ülkelerinde yaygınlaÅŸmaya baÅŸlayan masaj uygulamaları ülkemizde de baÅŸarı ile uygulanmaktadır. 

Masajın Amaçları

Masajın tıbbi bir faydası kesin olarak yoktur, ancak tedaviye oldukça yararlıdır. Masaj uygulaması kemik ve kasların olduÄŸu bölgeye yapıldığı için insanlar, aÄŸrıyan ya da ÅŸikayet ettikleri bölgelerde belirli oranda rahatla hissi duyarlar. Masaj uygulamaları hazırlanan bitkisel ve doÄŸal taÅŸlar ile vücuda uygulanır. Bu durum sonrasında masör ya da masözler tarafından bölgeye yapılan doÄŸru uygulama kiÅŸinin rahatlamasına hatta aÄŸrılarından kurtulmasına yardım etmektedir.

Ankara gibi Büyüklerde açılan masaj salonları iÅŸ ve günlük yaÅŸamın zor ÅŸartları altında ezilen ve yorulan insanların tercihi haline gelmiÅŸtir. Masaj uygulamasını yaptıracak bayanların masajı yapacak kiÅŸi tercihi ise masöz olmuÅŸtur.  Ankara bölgesinde Ankara Evde Masaj uygulaması müÅŸteri memnuniyetini artırmıştır. MüÅŸteri memnuniyetinin artması buna baÄŸlı olarak müÅŸteri sayısının da artması demektir. Sahi bölgelerinde ki yerlerde de masaj uygulaması oldukça yaygındır. Burada da hizmet eden masörler, ülkemize tatil yapmaya gelen insanların yorgunluÄŸunu yaptıkları baÅŸarılı çalışmalar ile gidermektedirler. Fiyat bakımından uygun olan müÅŸteri memnuniyetini saÄŸlayan firmalar genel olarak kazanan firmalardır.