PROFÄ°L DETAYI

Terapist NÄ°NA

Yer: ANKARA ÇANKAYA

Ankara Çankaya Turan GüneÅŸ Bulvarındaki kendi ait Özel Lüks Rahat EdebileceÄŸiniz evimde siz sevgili misafirlerime Özel masaj hizmeti sunmaktan büyük mutluluk duymaktayım.

Ruhunuzu ve bedeninizi rahatlatmak ve ödüllendirmek isterseniz eÄŸer sizlere bir telefon kadar yakınım.

Ä°ÅŸimi severek ve isteyerek yaptığım için müÅŸterilerimin yani sizin memnuniyetiniz için elimden gelenin en iyisini yapmaktayım.

Bugün kendinize biraz zaman ayırın ve benimle mutlu bir gün geçirin.

SADECE KENDÄ° EVÄ°MDE SÄ°ZLERE MASAJ HÄ°ZMETÄ° SUNMAKTAYIM.

Daha fazla detaylı bilgi için aramanız yeterli olacaktır.

Masöz Nina

Erkek müÅŸterilere hizmet veren Masöz Nina olarak, sizleri selamlıyorum. Alanında uzman, güzel, çekici ve bakımlı bir bayan masöz arıyorsanız, benimle iletiÅŸime geçebilirsiniz. Çünkü piyasadaki en iyi masöz bayanlardan birisiyim. Bunu sadece ben söylemiyorum. Herkesin ortak görüÅŸü bu yönde.  Masaj konusuna çok büyük bir önem veren bayanlardanım. Sadece kısa süreli masaj hizmetim yoktur. Amacım müÅŸterilerimin her anlamda en güzel mutluluÄŸu yaÅŸaması. Bu yüzden talepler benim için çok önemlidir. Talepleri aldığım vakit, ona göre hareket ediyorum. Ä°steklerinizi kesinlikle atlamıyorum. Kendimi masaj konusunda yetiÅŸtirdiÄŸim için her konuda size yardımcı olabiliyorum. Vücudunuzun tüm bölgesini aromalı yaÄŸlar ile baÅŸtan aÅŸağıya kadar ovalıyorum. Masajı hissetmeniz için tüm vücudunuza dokunarak, sizi rahatlatıyorum

Masajın Zirve Noktasına Beraber Çıkalım

Sizlere masaj hizmeti verirken ilk etapta nasıl bir masaj istediÄŸiniz soruyorum. Masaj çeÅŸitleri çok fazla olduÄŸu için seçim yapmak size kalmış. Daha sonra ise yaÄŸlar eÅŸliÄŸinde güzel bir seans almanızı saÄŸlıyorum. Bu noktada yaÄŸların oldukça kaliteli olduÄŸunu söylemem gerekiyor. Bu yaÄŸlar sayesinde vücudunuzun farklı bölgeleri üzerinde masaj tekniÄŸimi uyguluyorum. Bunu yaparken yüksek derece haz almanızı saÄŸlıyorum. Çünkü bu ÅŸekilde masaj almak size çok iyi gelecek. Ayrıca masaj sırasında ortaya çıkan arzularınızı da bastırıyorum. Bu ÅŸekilde tam bir ferahlamayı benimle yaÅŸayacaksınız. Masöz Nina olarak size verdiÄŸim hizmeti yaparken büyük bir mutluluk duyuyorum.


DiÄŸer Terapistler