PROFÄ°L DETAYI

Terapist LARA

Yerim ANKARA ÇANKAYA

Ankara Çankaya da Bulunan kendime ait özel lüks evimde sizlere hizmeti sunmaktayım. Masaj alanında ve diÄŸer hizmetlerimle sizleri kesinlikle memnun edeceÄŸimden hiç endiÅŸeniz olmasın. Bu Sıcak Ankara günlerini daha keyifli hale getirmek için sizleri buraya evime bekliyorum. Alanında uzman, deneyimli güzel hoÅŸ çekici bir masöz bayanım.
Sizleri nasıl rahatlatacağımı çok iyi biliyorum.
Daha Fazla Bilgi ve Randevu Almak Ä°çin Aramanızı Bekliyorum..

Merhaba sevgili baylar. Ben Terapist LARA olarak sizler için bu sektör içinde yer alıyorum. Masaj konusunda uzmanlaÅŸmış olan bir bayanım. Ä°ÅŸimi çok seviyorum ve bu yüzden iÅŸime büyük bir önem veriyorum. Masaj çeÅŸitleri noktasında uzmanım. Profesyonel bir biçimde hizmetlerimi kaliteli bir ortamda sizlere sunuyorum. Masaj salonu içerisinde en güzel seans odasında, sizlerle baÅŸ baÅŸa bir masaj keyfi için sabırsızlanıyorum. Çünkü masaj konusunda tabuları olmadan sizin büyük bir zevk almanız için elimden gelen her ÅŸeyi çok baÅŸarılı bir ÅŸekilde yapıyorum. Bunun için de kesinlikle kural tanımayan bir yapım var. Kuralları belirleyecek olan kiÅŸi sizlersiniz. Ben sizin çizdiÄŸiniz çizgide masaj hizmeti veriyorum.

Masajın Tadını Benimle Beraber Çıkarın

Erkeklerin sevdiÄŸi masajı verme noktasında çok baÅŸarılı olduÄŸumu söylemek mümkün. Bunun için yapılması gereken ÅŸey çok basit. Terapist LARA ile seans almak istediÄŸinizi söylemelisiniz. Sonrasında ise masaj salonuna gelmelisiniz. Sizi çok iyi bir ÅŸekilde karşılıyorum. Daha sonra ise masajın zevkini beraber çıkarmak için harekete geçiyorum. Bu noktada en güzel masaj için yaÄŸlar kullanıyorum. DeÄŸiÅŸik yaÄŸlar ile vücudunuzun yumuÅŸamasını saÄŸlıyorum. YumuÅŸama sonrasında ise tatmin bölümüne geçiyorum. Her yerinizde elimi hissetmenizi saÄŸlıyorum. Bunun için mutlaka sizden izin istiyorum. Çünkü nasıl bir masaj olduÄŸuna siz karar vereceksiniz. Ben de ona göre davranacağım. Elbette randevulu bir ÅŸekilde çalışıyorum.


DiÄŸer Terapistler