PROFÄ°L DETAYI

Masöz DEFNE

Yer ANKARA GOP

Sizlere Ankara Çankaya Semtinde kendime ait lüks konforlu rahat edebileceÄŸiniz evimde Profesyonel Masaj Hizmetleri sunmaktayım.

Alanında uzman deneyimli bir masözüm. Sizlere yapacağım masajla kendinizi çok iyi hissedecek vücudunuzu ve bedeninizi rahatlatmış olacaksınız.

Günün iÅŸ stresinden ve yorgunluÄŸundan arınmak ve rahatlamak isterseniz ben burada sizleri bekliyor olacağım.

Daha fazla detaylı bilgi ve randevu için hemen arayınız.

Merhaba sevgili beyler. Ben Masöz DEFNE SaÄŸlığına çok büyük önem veren bundan dolayı masaj hizmeti almak isteyen beyler için buradayım. Ä°ÅŸimi severek yapan bir masözüm. Bundan dolayı içiniz rahat olsun. Çünkü masaj yapmayı çok seviyorum. Bunu sadece bir iÅŸ olarak görmüyorum. Erkeklerin vücuduna dokunarak, onlara deÄŸiÅŸik duygular tattırmak hoÅŸuma gidiyor. Bu noktada kesinlikle tabulara yer vermiyorum. Her türlü masajda iÅŸimin ustasıyım. Masajlarımı yaparken saÄŸlığınızı göz önünde bulunduruyorum. Ayrıca kaliteli masajı çok temiz bir ortamda veriyorum. Hijyen kurallarına dikkat ediyorum. Masaj için size özel olarak hazırlanmış seans odasında her türlü konfor mevcut. Bu yüzden konfora önem veren beyler, rahatlıkla benimle iletiÅŸime geçebilirler.

Zevkin Doruklarına Kadar Tırmanmak Benimle Çok Kolay Olacak

Masöz seçiminin çok önemli olduÄŸu aÅŸikardır. Bu yüzden size gerçek bir zevk vaat ediyorum. Bunu nasıl yapacağımı çok iyi biliyorum. Hemen yaÄŸlarımı kullanmaya baÅŸlıyorum. Bu yaÄŸlar sayesinde vücudunuz yavaÅŸ yavaÅŸ kıvama geliyor. Bu ÅŸekilde kesinlikle daha iyi bir biçimde hissetmeye baÅŸlıyorsunuz. Masaja ayaklarınızdan baÅŸlıyorum. Sonrasında ise yukarılara doÄŸru çıkıyorum. En özel bölgeniz üzerinde oldukça dikkatli bir biçimde masaj yapıyorum. EÄŸer arzularınız ve ÅŸehvetiniz kalkıyorsa, bunu tatmin etmek benim iÅŸim. Bu yüzden Masöz DEFNE olarak, en güzel masajı size vermek için hemen aramanızı bekliyorum. Saatli çalıştığım için  randevusuz müÅŸteri kabul etmiyorum.