PROFÄ°L DETAYI

Terapist NAZ

Yer: ANKARA ÇANKAYA

Ben Masöz NAZ olarak, Ankara Çankaya da kendime ait özel lüks evimde size en kaliteli ve en güzel masaj hizmetini sunmak içi hizmetinizdeyim.

Oldukça bakımlı iÅŸinde uzman bir bayan masözüm.

Kendime ait rahat edeceÄŸiniz lüks evimde sizlere günün iÅŸ stresinden ve yorgunluÄŸundan arınmak isterseniz burada sizleri bekliyor olacağım.

  Sizlere sunacağım Klasik Masaj, Soft Masaj, Aromaterapi Masajı, Spor Masaj hizmetiyle Ruhen ve Bedenen Rahatlamış Olacaksınız.

Sizlere Yapacağım Masajla Mutlu Olacağınızı Garanti Ediyorum.
Bana UlaÅŸmak için Aramanız Yeterli Olacaktır.

Masöz Naz

Tüm beylere kocaman bir merhaba. Ben Masöz Naz. Masaj ile alakalı olarak profesyonel ve kaliteli bir hizmet veriyorum. Sektörün içinde yeni deÄŸilim. Bundan dolayı tüm masaj tekniklerini en ince ayrıntısına kadar biliyorum. MüÅŸterilerimin mutlu olmasına çok büyük bir önem veriyorum. Bu yüzden masajımı yaparken kesinlikle onların isteklerini soruyorum. Ä°stek noktasında geri çevirdiÄŸim talepler olmuyor. Çünkü amacım sizi mutlu etmek. Masajımı yaparken dilerseniz sizinle hoÅŸ sohbetler de gerçekleÅŸtiriyorum. Bu ÅŸekilde her açıdan eÄŸlenmenizi ve keyif vermenizi saÄŸlıyorum. Ä°ÅŸimin bilincinde bir masöz olarak, sizleri salonumuza davet ediyorum.

Haz Duygunuzu Açığa Çıkarmak Ä°çin Sizlere Unutulmaz Bir Masaj Keyfi YaÅŸatacağım

Masöz Naz olarak en haz verici masajı yapan bayanlarda birisiyim. Bana göre masaj, haz almak, ÅŸehveti yaÅŸamak ve kışkırtılmaktır. Bir erkeÄŸin vücuduna deÄŸen bayan eli, sizi bu noktada tatmin etme yoluna gidecektir. Bunu çok iyi bildiÄŸimden dolayı ben de vücudunuz üzerinden tatmin olmanızı saÄŸlıyorum. Masajın kaliteli olmasına çok büyük bir önem gösteriyorum. Bunun için de daha önce bilmediÄŸiniz teknikleri uyguluyorum. En basit masaj tekniklerinin yanı sıra en karmaşık olanları da biliyorum. Her bölgenize en özel ve en güzel ÅŸekilde dokunuÅŸlar gerçekleÅŸtiriyorum. Bu sayede haz almanız çok daha kolay bir hale geliyor. Bunun yanı sıra masaj sayesinde rahatlamış ve kendinizi yeni doÄŸmuÅŸ gibi hissedebiliyorsunuz.


DiÄŸer Terapistler