PROFÄ°L DETAYI

Terapist MÄ°RAY

Yerim ÇANKAYA / ANKARA

Merhaba Ben MÄ°RAY Ankara Çankaya da kendime ait özel ve lüks rahat edeceÄŸiniz evimde sizlere unutamayacağınız bir masaj hizmeti sunmaktayım.
Ä°ÅŸini severek yapan sarışın tenli hoÅŸ bakımlı alanında uzman ne istediÄŸinizi bilen bir bayan masözüm.
Size özel sunacağımız bu masaj seansıma mutlaka sizi bekliyorum.

Kendinize biraz zaman ayırarak ruhunuzu ve bedeninizi benimle dinlendirmek ve rahatlatmak için telefonlarınızı bekliyorum.

Farklı Masaj tekniklerimle sizleri mutlu edebilirim.

Unutulmaz bir masaj hizmeti almak isterseniz sizleri hijyenik ve rahat evime mutlaka beklerim.

MüÅŸteri memnuniyeti benim için çok önemlidir.

MüÅŸterilerimin memnun kalması için elimden geleni yapmaktayım.

Mum Işığında Rahatlatıcı Müzik EÅŸliÄŸinde Sizlere Sunacağım Masaj Keyfini Kaçırmayın.
Kendinize Biraz Zaman Ayırın Benimle Masajın Keyfini Doruklarda Hissedin ve Doyasıya Yaşayın.

Bunun için arayıp yanıma gelmeniz yeterli olacaktır....

Masöz Miray

Masaj hizmeti verme noktasında tercih edilebilecek bayanlardan birisiyim. Ä°smim ise Masöz Miray. Çok güzel bir hizmet verme amacıyla çalışıyorum. Kendime ait özel lüks evimde size her türlü zevki tattırmak için buradayım. Bu iÅŸi uzun bir süredir yapıyorum. Yaşım ise oldukça genç. Kendime her daim bakıyorum. Özellikle giydiklerime çok dikkat ediyorum. Masaj konusunda tam bir profesyonelim. MüÅŸterilerimin eÄŸlenmesi ve mutlu olması için her türlü tekniÄŸi baÅŸarılı bir biçimde uygulama yeteneÄŸine sahibim. Bundan dolayı masaj alacak olan kiÅŸilere ekstra hizmet saÄŸlıyorum. Sertifika sahibi olduÄŸum için tüm masaj çeÅŸitlerine hakimim. Bu yüzden istediÄŸiniz masaj türünü bana bir defa söylemeniz yeterli olacak. Bu ÅŸekilde sizi tatmin edeceÄŸimden hiç ÅŸüpheniz olmasın.

Kaliteli Masaj Hizmeti Alın

Kaliteli bir masöz olarak müÅŸteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan birisiyim. Bu ÅŸekilde benim daimi müÅŸterim olmanızı saÄŸlıyorum. Masaj sırasında ve masaj öncesinde rahat bir ÅŸekilde davranmanız gerekiyor. Hatta birçok farklı arzunuzu benimle paylaÅŸarak, deÄŸiÅŸik duyguları yaÅŸayabilirsiniz. Bu konuda çok anlayışlı bir bayanım. Bundan dolayı vücudunuz üzerinde her türlü hizmeti baÅŸarılı bir biçimde vereceÄŸimden emin olabilirsiniz. YaÄŸlı masajın inceliklerini bildiÄŸim için tatmin etme noktasında da bu yöntemi kullanıyorum. Böylelikle masajdan çok daha fazla zevk almanızı saÄŸlıyorum. Bu tip masajlar ile masöz Miray olarak size unutulmayacak anlar vaat ediyor ve sizleri salonumuza bekliyorum.


DiÄŸer Terapistler