PROFÄ°L DETAYI

Terapist KATYA

Bilgi Ä°çin: 0534 078 71 28

Yer ANKARA ÇANKAYA

Ankara Çankaya Yıldız da sizlere evimde masaj hizmeti sunmaktayım. HoÅŸ Sohbetli, Bakımlı, Güzel ve Sempatik Bir Bayan Masözüm. Evde Masaj yaptırmak isterseniz burada sizleri bekliyorum. TemizliÄŸe ve Hijyene son derece önem veren bir masözüm...

MüÅŸteri Memnuniyeti Benim Ä°çin Çok Önemli Onun Ä°çin Ä°ÅŸimi Severek ve Arzulayarak Yapmaktayım.. 
Bana UlaÅŸmak için Aramanız Yeterli Olacaktır.

Merhaba saygıdeÄŸer beyler. Terapist KATYA ben. Masaj konusunda uzman ve deneyimli bir kiÅŸi arıyorsanız, aradığınız insan benim. Çünkü sektöre yabancı birisi deÄŸilim. Masaj iÅŸini çok iyi biliyorum. Masaj seanslarım bu yüzden çok zevkli geçiyor. Profesyonel bir masözüm. Sertifikam da mevcut. Masaj yapmak benim iÅŸim. Masajın tüm yönlerini biliyorum. Bu yüzden masaj noktasında dilediÄŸiniz tüm teknikleri uyguluyorum. Ayrıca özel olarak yapılmasını istediÄŸiniz masajı da baÅŸarılı bir biçimde gerçekleÅŸtiriyorum. Bu ÅŸekilde masaj hizmeti almak isteyen tüm beylere kapım sonuna kadar açık.

Zevkli Anları Benimle Beraber YaÅŸamanız Mümkün

Masaj yaptığım yer her noktada kusursuz ve saÄŸlıklı. Bu yüzden masaj sırasında içinizin rahat olması gerekiyor. Ayrıca güvenilir bir insanım. Böylelikle çekinmeden benden masaj seansı alabilirsiniz. Seanslarım oldukça keyiflidir. Çünkü seans esnasında konuÅŸmayı seviyorum. Bunun yanı sıra mesajların güzel bir biçimde geçmesi için nasıl bir talebe sahip olduÄŸunuzu açık bir biçimde soruyorum. Bu ÅŸekilde size nasıl davranacağımı daha iyi biliyorum. Kesinlikle isteklerinizi geri çevirmeden masaj hizmeti veriyorum. Masajı yaparken güzel aromalardan oluÅŸan farklı yaÄŸlar kullanıyorum. Terapist KATYA olarak, vücudunuzu keÅŸfetmek ve her bölgenizi baÅŸarılı bir biçimde tatmin etmek istiyorum. Bunu yapabilmek için sizlerin bana gelmesini bekliyorum. Randevu ile çalışıyorum. Gelmeden önce arayıp seans almanız, sizin için çok daha iyi olacaktır. Bu ÅŸekilde masaj hizmeti alabilir ve rahatlayabilirsiniz.