PROFÄ°L DETAYI

Terapist ALÄ°NA

Yerim ÇANKAYA / ANKARA

Sizlere Çankaya da bulunan özel lüks konforlu evimde mutlu olacağınız masaj hizmeti sunmaktan büyük mutluluk duymaktayım.

HoÅŸ Bakımlı ve Sizleri memnun edecek bir bayan masözüm.

Ä°ÅŸimi severek yapmakta ve siz sevgili misafirlerimin memnuniyetine son derece önem vermekteyim.
Rahatlayıp Mutlu Olacağınız Masaj Hizmetlerime Sizleride Bekliyorum.

Tüm masaj fanlarına merhaba. Terapist ALÄ°NA olarak kaliteli bir masaj hizmeti veriyorum. Her türlü masajı yapabilecek kapasiteye sahibim. Özel bir masaj eÄŸitimi aldım. Sertifikam var. Ä°ÅŸini en iyi yapan masözler arasında yer alıyorum. Masaj sırasında her anlamda rahatlamanızı saÄŸlıyorum. Bunun için birçok farklı özel teknik kullanıyorum. Bu teknikler ışığında vücudunuzu rahatlatmak benim en önemli görevim. Çekici bir bayan masözüm. Giyimime ve bakımıma her zaman dikkat ederim. Masaj sırasında bana istediÄŸiniz ÅŸeyleri söylemeniz, size daha iyi bir hizmet verebilmem için oldukça önemli. Bu yüzden çekinmenize gerek yok. Çünkü burada bulunma amacım sizin mutlu olmanızı saÄŸlamak. Bir bayan masöz olarak kesinlikle sert kurallara sahip deÄŸilim. Bu noktada önemli olan ÅŸey istemesini bilmek.

Tatmin Edici Masaj Yöntemlerini BaÅŸarılı Bir Biçimde Uyguluyorum

Masaj alma noktasında çok istekli olan beylerin, haz almak istediklerini iyi bilen bir bayanım. Bu yüzden masaj hizmetini ona göre vermekteyim. Bu baÄŸlamda kullanmış olduÄŸum masaj teknikleri bana özeldir. Benim tek amacım, sizin isteklerinizi gerçekleÅŸtirmek. Bu noktada kesinlikle yenik teknik ve yöntemler üzerinden hareket ediyorum. Erkek vücudunun birçok deÄŸiÅŸik haz noktası olduÄŸunu biliyorum. Bu noktaları sizin vücudunuz üzerinden bulmak ise benim görevim. Terapist ALÄ°NA olarak kesinlikle bu konuda alanının en iyilerinden birisiyim. Bundan dolayı iÅŸimi yaparken kendinizi serbest bir ÅŸekilde bana bırakmanızı hissediyorum. Hatta gözlerinizi kapatarak, rahatlamanızı tavsiye ediyorum.


DiÄŸer Terapistler