PROFÄ°L DETAYI

Terapist ÅžEYMA

Yer: ANKARA ÇANKAYA

Merhaba ben Masöz ÅžEYMA
Çankaya da Kendi Evimde Sizlere Masaj Hizmeti Sunmaktayım.

Siz Elit Beylere Rahat EdebileceÄŸiniz Kendi Özel Evimde Profesyonel Masaj Hizmetleri ile Hizmetinizdeyim. Ä°ÅŸimde Uzman ve Deneyimli Bir Masözüm. Sizde Kendinize Biraz Zaman Ayırarak Benimle Masajın Farkını Hissedin ve Doyasıya YaÅŸayın.

Masaj Konusunda Kendime Son Derece Güveniyor ve Siz Sevgili Misafirlerimin %100 Memnuniyetini SaÄŸlamak Ä°çin Elimden Gelenin En Ä°yisini Yapacağımdan Hiç KuÅŸkunuz Olmasın.

Masaj konusunda aklınıza gelebilecek tüm masaj türlerine hakim olduÄŸumu belirtmek istiyorum.

Daha Fazla Detaylı Bilgi Ä°çin Aramanız Yeterli Olacaktır.

Masaj isteyen tüm erkeklere kocaman bir merhaba. Ben Masöz ÅžEYMA. Sizlere kaliteli bir masaj hizmeti vermek için çalışıyorum. Bu baÄŸlamda masajın en iyisini verecek kapasiteye sahip güzel bir kadınım. Genç ve bakımlıyım. Göze hitap eden son derece çekici bir görünüÅŸüm var. Masaj konusunda tam bir eÄŸitim aldım. Ayrıca sertifika sahibiyim. Bundan dolayı masajı profesyonel bir biçimde  veriyorum. Masaj türlerinin hepsine hakimim. Hem klasik, hem de saÄŸlık alanındaki medikal masajı verebiliyorum. Bunun yanı sıra özel masaj da yapmaktayım. EÄŸer erkek müÅŸterilerim bu konuda bir talepte bulunurlarsa, kesinlikle onları kırmıyorum. Masaj sırasında oldukça rahat hareket ediyorum. Birçok ÅŸeyi gerçekleÅŸtirmem için benimle doÄŸru bir iletiÅŸim kurmanız yeterli olacak.

Masaj Talepleriniz Ä°le Yeniden DoÄŸun

Masöz ÅžEYMA olarak size vereceÄŸim hizmetlerim çok fazla. Çünkü ben sadece klasik masaj yapan bir bayan masöz deÄŸilim. Medikal ve özel masajlarım ile de biliniyorum. Bu sayede erkekleri her konuda, çok hızlı ya da isterlerse çok yavaÅŸ bir biçimde tatmin edebiliyorum. Bunun için iÅŸime baÅŸlarken yaÄŸlardan faydalanıyorum. BaÅŸ bölgenizden baÅŸlayarak ayak parmaklarınıza kadar harika bir biçimde sizi yaÄŸlıyorum. Bu yaÄŸların sayesinde vücudunuz çok güzel bir biçimde yumuÅŸamaya baÅŸlıyor. Sonrasında ise devreye ellerim giriyor. Ellerimin kesinlikle dokunmayacağı bir nokta yok. Her noktaya dokunmak benim için çok önemli. Bu ÅŸekilde daha fazla zevk alarak, tatmin olacağınızı unutmamalısınız.