PROFÄ°L DETAYI

Terapist ARZU

Yer: ANKARA ESAT

Ankara da Kendime Ait Özel Evimde Siz DeÄŸerli Beylere Masaj Hizmeti Sunmaktan Büyük Mutluluk ve Onur Duymaktayım...

Kendinize Biraz Zaman Ayırın Günün Ä°ÅŸ Stresinden ve YorgunluÄŸundan Kurtulup Benimle Güne Daha Zinde ve Mutlu Devam Ediniz. Ä°ÅŸimde uzman ve istediÄŸiniz masajla hizmet sunmaktayım.
Misafirlerimin Yani sizin memnuniyetiniz benim için çok önemli bundan dolayda sizlerin memnun kalması için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan emin olabilirsiniz.
RESÄ°MLER BANA AÄ°TTÄ°R. Daha Fazla Bilgi Almak için Hemen Arayınız.

Terapist ARZU olarak piyasadaki en ilgi çekici bayan masözlerden birisiyim. Bu noktada birçok deÄŸiÅŸik hizmetim söz konusu. Hizmetlerimin temel amacı sizleri mutlu etmek. Bu yüzden rahatlamak isteyen beylere hazır olduÄŸumu söylemeliyim. Bu ÅŸekilde masaj almak için benimle bir iletiÅŸim kurma yeterli olacak. Masaj yapılan ortamın güzel ve hijyen açısından sıkıntısız olması benim için son derece önemli. Çünkü sizlere harika ve kusursuz bir ortamda masaj vermek istiyorum. Bu yüzden temiz bir masaj yatağını size vaat ediyorum. Ancak vaat ettiÄŸim tek ÅŸey bu deÄŸil. Çünkü asıl amacım, size büyük bir zevk vermek ve sizi fiziksel olarak tatmin etmek. Bu yüzden her türlü talebiniz kesinlikle benim için büyük bir anlam ifade ediyor.

Farklı Masaj Tekniklerini Benimle Deneyin

DeÄŸiÅŸik bir masaj almak isteyen kiÅŸiler, hemen benimle iletiÅŸime geçebilirler. Bu noktada Terapist ARZU dediÄŸiniz zaman herkes zaten benim ne kadar iyi olduÄŸumu söyleyecektir. Çünkü masaj seansları benim için hem özel hem de zevk dolu anlar anlamına geliyor. Bu yüzden masaj sırasında harika bir deneyim kazanmanız için elimden gelen her ÅŸeyi baÅŸarılı bir ÅŸekilde yapıyorum. Masaja baÅŸlama sırasında yaÄŸlarımı kullanıyorum. YaÄŸların vücudunuzu yumuÅŸatması ile birlikte daha iyi bir biçimde ellerimi kullanabiliyorum. Bu sayede siz de rahatlamış oluyorsunuz. Bu rahatlığı alabilmek için beni aramanızı sabırsızlıkla bekliyorum.